Proép-Technology Kft.

Rólunk

Miért a
Proép-Technology Kft.?

Cégünk 22 éves könnyűszerkezetes technológiában szerzett építési tapasztalattal bír. Közel ezer megépített otthon a garancia arra, hogy modulháza az innovatív megoldásokon túl, a már bizonyított szerkezeti és energetikai rendszerekkel épüljön meg, így garantálva Önnek a prémium minőséget.

Ügyfeleink mondták

Elégedett vagyok a csapat munkájával, mind a tervezés mind a kivitelezés tekintetében. Nagy pozitívumként tudom megemlíteni a garancia vállalását részükről. A tervezés folyamatában is rugalmasak voltak, mindig igyekeztek úgy formálni a dolgokat, hogy az ő szakmai és a mi személyes véleményünk találkozzon és együtt valósulhasson meg.

K.M

Mi maximálisan meg voltunk elégedve. Az elképzeléseink alapján készült a tervrajz, igyekeztek szakmai szemmel jó tanácsokat adni nekünk, mindenről lehetetett beszélni. Az egész folyamat alatt a mi igényeink voltak a fókuszban. Nem tömeggyártásban, hanem igazi odafigyeléssel készült a házunk. Előbb kész lett mint, hogy lejárt volna a határidő, aminek nagyon örültünk. Csak ajánlani tudjuk a csapatot.

L.T.

Bemutatkozó videónk

Lépj be velünk a kötöttségek nélküli, prémium, moduláris otthonok világába!

Kiegészítő moduljaink széles arzénálja lehetővé teszi, hogy a Megrendelő saját ötletei mentén, de egy kiforrott technológiai háttérrel rendelkező cég segítségével alakítsa ki egyedi, személyre szabott álom otthonát.

• Mindenképp javasoljuk körüljárni a területre vonatkozó szabályozást, a modul jelleg telepíthetőségének kérdéseit, engedélyeztetés szükségességét.

• Fontos tényező a kész épület vásárlása esetén, hogy a helyszínre nyerges vontató és daru be tudjon jutni, emelést tudjon végezni!

• Egy modul paramétereinek tekintetében köt bennünket a 13mx4m szállítási méret, melyet árlistánkon található típusterveink is tükröznek.

• Épületeink jellemzően lapostetős kivitelben készülnek, viszont Magyarország jelentős részén nem engedélyezett ez a modern megjelenés. Épp ezért alkottak meg tervezőink egy magastetős modulegységet, mely tradicionálisabb formai jegyeket hordoz. A részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken!

• Modulházaink gyártása máriakálnoki csarnokunkban történik, ahol lehetőség van megtekinteni bemutató házunkat, épp elkészült következő modul épületünket, illetve betekintést nyerhetsz a gyártási folyamatba.

Elkészült modulházaink / mobilházaink

Családi ház

Pékség

Fodrászat

Iroda

Turisztikai központ

Apartman