Proép-Technology Kft.

MIÉRT MODULHÁZ / MOBILHÁZ ?

KÖRNYEZETBARÁT TECHNOLÓGIA

Természetes alapanyagokból készül. Nincs építési hulladék és helyszíni környezeti beavatkozás. Talajcsavaros rendszerünk a beton alapozás elhagyását is lehetővé teszi.

MINŐSÉGI ELŐREGYÁRTÁS

Pontos illesztések az otthon teljes kialakításában, a szerkezettől a konyhabútorig. Mindezt a 95%-os előregyártási technológiának köszönhetjük.

PONTOS HATÁRIDŐK

A helyszíni építés minimalizálásával garantálni tudjuk hogy nincsenek az átlagos építkezésekre jellemző csúszások. Otthona a szerződés szerinti határidőre érkezik Önhöz.

BŐVÍTHETŐSÉG

Mivel időben semmi sem állandó, igényeink, szokásaink, és szükségleteink változhatnak. Otthonaink lehetőséget kínálnak, hogy a későbbiekben egyszerűen, kiegészítő modulokkal bővíthesse otthona kapacitását és funkcióit.

MINDEN EGY KÉZBEN

Otthona tervezése, építése, szállítása és komplett bútorozása is elkészülhet nálunk. Nem kell időt és energiát áldoznia a befejező munkálatokat elvégző csapatok keresésére. Önnek valóban csak be kell költöznie.

ÁRGARANCIA

Az előgyártási technológiának köszönhetően nincs esetleges későbbi, építés során felmerülő plusz költség. A szerződésben garantált ár egyben a végleges ár.

Látogass el hozzánk és nyerj betekintést a gyártási folyamatba!

Modulházaink / Mobilházaink országszerte

KÖVESD NYOMON AKTUÁLIS PROJEKTJEINKET FACEBOOK OLDALUNKON!